Hoppa till sidans innehåll

Årets pristagare

08 DEC 2018 11:53
Vid torsdagens "skink o glögg" delades det traditionsenligt ut priser och utmärkelser. Årets Orienterare: Maria Petterson. Årets Prestation: Albin Tengvall. Törnqvist Pris: Sören Bremer. Klicka på läs mer...
  • Uppdaterad: 08 DEC 2018 11:53

Årets Orienterare: Maria Pettersson

Årets orienterare har som förra året varit en av dem som sprungit flest tävlingar för BMOL. Det har blivit många tävlingar under 2018 och Maria har stadigt placerat sig uppe i toppen på resultatlistan.

Hon springer i en tuff klass, D45, där många slåss om topplaceringar och där hon med sin skicklighet och sitt lätta löpsteg håller sig i toppen hela tiden.

Grattis!
/BMOL Kommittén

 

Årets Prestation: Albin Tengvall

Årets prestation går i år till en kille med positiv attityd som alltid sprider god stämning kring sig på tävlingar och träningar.

Han har varit en av klubbens mest aktiva orienterare under året och har visat en mycket stark utvecklingskurva och gjort stora lyft i resultatlistorna i den tuffa H40-klassen. För detta lyft är Albin Tengvall väl värd utmärkelsen Årets prestation

Grattis!
/Styrelsen

 

Törnqvist Pris: Sören Bremer

Årets vinnare av Törnqvists pris arrangerar välplanerade träningar, ute som inne, ofta kryddade med nya infall. Utfallen utefter kortsidan är dock ständigt på-gående under årets mörka del. Trots att han år efter år leder oss runt i cirklar har antalet följare ökat.

Meritlistan för olika roller i klubben är lång. Förutom ledarrollen vid inneträningen är han suppleant i styrelsen, representerar Boxholms OK både i Föreningen Vivåsen och BMOL-kommittén.

Grattis!
/Juryn 2018, Johan Knutsson, Mats Lönngren, Anders Molin

 

 

 

Skribent: Johan Knutsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 0142-18382
E-post: This is a mailto link

Se all info