Hoppa till sidans innehåll

BOK arbetslistor Vivåsen 1:a halvåret 2019

21 JAN 2019 21:19
För info klicka på "Läs mer"
  • Uppdaterad: 21 JAN 2019 21:19

Arbetslistor klara och bör diskuteras

Arbetslistorna för Vivåsen första halvåret visar att det blir torsdagsfika fram till Kristi himmelsfärdsdag i slutet på maj.
Det är en skillnad mot förra året då vi slutade med fikakvällarna redan före påsk. Meningen var att vi därefter skulle ha nybörjarorientering på olika platser, men det sprack på bristande intresse.

Jag (Karl-Johan) har som vanligt gjort listorna och som tidigare gått in för att ingen ska behöva ha mer än ett arbetsbeting under halvåret. Den enda som har det är Håkan Gustafsson. Det är för att Föreningen Vivåsen så bestämt om de månatliga arbetskvällarna.

Under våren vill jag att styrelsen på styrelsemöte eller medlemmarna på ett föreningsmöte diskuterar principerna för de fortsatta arbetslistorna. Som det är nu i vår är så gott som alla aktiva från junioråldern och uppåt satta på ett eget pass och där jag skarvat i med ytterligare några namn.

Flera familjer har försvunnit från verksamheten, därför måste jag för att få ihop arbetslistorna utnyttja er som är kvar nästan till bristningsgränsen.  Genom att vi numera på arbetskvällarna ska vara representerade med tre personer går det dessutom åt några namn till.
Man kan som alternativ tänka sig att korta av fikasäsongen, ett annat alternativ är att vissa veckor får de som kommer till Vivåsen på torsdagen ordna med fika själv. Ytterligare en lösning är att behålla det organiserade fikat oavkortat, men att vissa personer får dubblerat ansvar. Det finns nog egentligen inget motstånd till det.

Det går även att fortsätta göra som jag nu gjort.

Det är inget fel i att juniorer, och de som är på väg ur junioråldern, får ta lite ansvar i klubben, men problemet är att de kanske av praktiska skäl (skolgång eller boende på annan ort) inte har möjlighet att ställa upp en bestämd dag mitt i veckan. //Karl-Johan  

Länk till arbetslistor

Skribent: Urban Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 014218382
E-post: This is a mailto link

Se all info