Hoppa till sidans innehåll

Minnesord (uppdaterad med länk till minnesord från Länstidningen)

16 JUN 2020 12:05
Som de flesta av er redan vet så är Boxholms OK en klubb i sorg. Vår käre vän och klubbkamrat Karl-Johan Noréns hastiga bortgång i början av juni lämnade oss alla i chock. Våra tankar går till Karl-Johans närmaste.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2020 12:05

Karl-Johan

Karl-Johan i en miljö där han trivdes -

på arenan med gott om försnack och

eftersnack om dagens tävling

 

Till minne av Karl-Johan Norén

Karl-Johan lämnade oss hastigt i början av juni och lämnade Boxholms OK i chocktillstånd. Hur kunde det gå så fort? Hur kunde Karl-Johan, som bara någon månad tidigare varit i full gång med träning och andra klubbaktiviteter, plötsligt vara borta?

Vi är många som kommer att sakna Karl-Johan, som god kamrat inte minst, men också för det idoga arbetet för klubben som han alltid lagt ner. Karl-Johan har varit en stor tillgång i styrelse, som banläggare, som lojal stafettlöpare, som coach, som fotograf, som klubbtidningsredaktör, som medförfattare till årsberättelser, som idégivare, som noggrann läsare av protokoll och bokslut. En samvetsgrann och mycket kompetent klubbmedlem och god vän som kommer att saknas oss oerhört. Karl-Johan fanns alltid tillgänglig, dels ställde han upp för olika uppdrag inom klubben utan att knota, dels var Karl-Johan en person man gärna ringde när det fanns någon lite mer knepig eller känslig fråga att dryfta.

Karl-Johans största avtryck inom Boxholms OK kanske ändå är hans initiativ och mångåriga ledning av Boxholms frågesport. Denna årligen återkommande tävling har under en lördag i mitten av mars under inte mindre än 28 år roat och aktiverat hjärncellerna hos en växande skara tremannalag. Karl- Johans klurighet, allmänbildning och ordvitseri kom här till sin fulla rätt. Tävlingen har blivit ett begrepp och en stabil institution känd långt utanför orienteringskretsar och som dessutom gett goda inkomster till både Boxholms OK och Svenska kyrkan.

Karl-Johan har också satt avtryck på ett mer nationellt plan i rollen som mångårig bevakare av olika orienteringsarrangemang för Östgöta Correspondenten där han för övrigt haft en stor del av sin yrkeskarriär.

Karl-Johan sörjs närmast av hustru Ingrid och barnen Sven och Britta med familjer. Vi är otaliga som saknar honom djupt och som vill komma ihåg de många ljusa minnen han skapat.

 

Styrelsen i Boxholms OK

 

Minnesordet i PDF format

Minnesord från Länstidningen

 

 

 

Skribent: Albin Tengvall
Epost: Adressen Gömd

Senaste BOK-info 

Klubbens Instagram

Klubbens Facebook

Naturpasset   

Gräsroten

 Råd och Vård

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 0708330870
E-post: This is a mailto link

Se all info