Hoppa till sidans innehåll

Nya bud från Höglandets veteraner.

30 JUN 2020 10:51
Ni kan tillsvidare bortse från inlägget om hösten med Höglandets veteraner. Under Läs mer finns ett mejl från ledningsgruppen.
  • Skapad: 30 JUN 2020 10:51

Till Höglandets veteranorienterare

 

En omstart på årets veteranträffar var planerad till den 12 augusti med SOK Aneby som arrangör. Så blir det nu inte då Smålands OF avråder från veteranorienteringar enligt nedanstående mail, daterat den 27 juni:

”Vi har haft möte i SMOF i onsdags samt en dialog över att ni tänker starta med veterantävlingar till hösten och eftersom det finns rekommendation att 70+ skall undvika sociala kontakter så avråder vi er att börja med dessa tävlingar och i stället utnyttja de veckans banor som finns att tillgå.

Arrangera inte dessa tävlingar i alla fall till augusti ut för det är sagt att det ska komma nya riktlinjer den 1 september”

Vi kommer naturligtvis att respektera och följa Smålands OF:s avrådan och därför har ledningsgruppen beslutat att de veteranträffar som planerats under augusti ställs in.

Om föreskrifter ändras och restriktioner mildras den 1 september kan det bli aktuellt med en omstart.

I nuläget är det dock inte mycket som talar för lättnader i restriktionerna så det mest troliga scenariot är nog att höstsäsongen ställs in helt. Tråkigt men inget som vi kan påverka.

En ljuspunkt är dock alla de orienteringsaktiviteter som trots allt erbjuds av bl. a. Höglandsklubbarna, veckans bana, klubbträningar, m.m. Tänk på att utnyttja dessa!

 

Med orienteringshälsningar

 

Ledningsgruppen/Ivan Karlsson

Skribent: Albin Tengvall
Epost: Adressen Gömd

Senaste BOK-info 

Klubbens Instagram

Klubbens Facebook

Naturpasset   

Gräsroten

 Råd och Vård

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59012 Boxholm

Kontakt:
Tel: 0708330870
E-post: This is a mailto link

Se all info