Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från RF-SISU Östergötland


 

Redovisa 2020 med oss!

(2020-11-25 16:25)
Välkommen till en digital träff där din förening kan få hjälp att redovisa årets utbildningstimmar.
 
Av de 94 idrottsföreningar i Östergötland som sökt kompensationsstöd har 76 st beviljats statligt stöd för intäktsbortfall/förluster i samband med pandemin. Idag har de fått besked om hur mycket stöd de kommer att erhålla.
 
Ikväll startar Utbildningsradions (UR) tredje säsong av dokumentärserien Idrottens himmel och helvete. Nu med fokus på barn- och ungdomsidrott och barnrättsperspektivet. Vi kommer att följa upp varje program med lokala inslag och utbildningstips.
 
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Östergötland fattat beslut om skärpta allmänna råd i Östergötland. Detta är något som också påverkar idrotten i vår region.
 
RF har tillsammans med Folkhälsomyndigheten tagit fram rekommenderade riktlinjer om föreningen har drabbats av bekräftad smitta.
 
 
Idrottsföreningar kan söka stöd för att utse och utbilda inkluderingsansvariga vars uppgift blir att underlätta för nya medlemmar (nyanlända och andra underrepresenterade grupper) att inkluderas i föreningens verksamhet.
 
Nu på lördag 10 oktober samverkar 20 av Sveriges bästa fotografer i en gemensam fotosatsning som sträcker sig över samtliga distrikt - från norr till söder, från gryning till skymning.
 
 
 
Inom kort kommer idrottsföreningar kunna ansöka om stöd för andra halvåret av 2020 då regeringen har beslutat att ge idrottsrörelsen ytterligare 1 miljard kronor i förlängt stöd.
 
 
 

Idrottens dag 2020

(2020-09-17 13:37)
Fredag 25 september står över 200 skolor i hela landet upp för barns rätt till idrott och hälsa.
 
12

Senaste BOK-info 

Klubbens Instagram

Klubbens Facebook

Naturpasset   

Gräsroten

 Råd och Vård

Postadress:
Boxholms OK - Orientering
Väderstadsvägen 5
59571 Boxholm

Kontakt:
Tel: 0708330870
E-post: boxholmsok@gmail.com

Se all info