BMOL-kläder

Klubbkläder

Trimtex tränings/överdragsjackor och tävlingströjor i BMOL-design beställs någon gång om året. Det finns även ett litet lager i MOK-stugan och styrelsen, din ledare eller Jennie Kleist (MOK) kan hjälpa dig om du har klädfrågor.

Klubben subventionerar tröja och jacka. Priserna är 500:- för jackan och 300:- för tröjan (200:- för medlem upp till 16 år). De produkter som finns att välja mellan är:

• Trainer 2.0 träningsjacka
  • Performance 2.0 träningsjacka
  • Trail orienteringströja (kort ärm)
  • Trail orienteringströja (lång ärm)
  • Speed orienteringströja

Samtliga finns i junior, dam och herrstorlekar. Du kommer till storleksguiden på Trimtex hemsida genom att klicka här

Vill du ha mer information om respektive plagg så kan man hitta dessa på Trimtex.se

Byxor och strumpor är valfritt (finns inte i klubbdesign) men förslagsvis svart.

Om man önskar köpa något annat ur Trimtex sortiment, kommer man som klubbmedlem kunna köpa kläder till rabatterat pris. Detta rabattsystem har inte lanserats ännu. Håll utkik på klubbens hemsida där det kommer informeras om denna möjlighet när det blir aktuellt.

Vi meddelar på hemsidan när det vankas klädbeställning.

Uppdaterad: 30 AUG 2017 22:01 Skribent: Klädansvarig

Klubbens Instagram