Utmärkelser

Törnqvists pris    - Lena Molin

Årets Prestation    - Håkan Gustafsson

Årets Ungdomsorienterare

Utses av ungdomskommittén antingen på sportsliga eller kamratmässiga grunder eller en kombination bådadera. Utmärkelsen ska som regel bara erhållas en gång. Övre åldersgräns 16 år, ingen nedre. Utdelas på säsongsavslutningen. Priset är 800 kr, blommor och ett diplom!

Lista på Årets Ungdomsorienterare

Årets Orienterare

Utses av BMOL-kommittén. Utmärkelsen ska normalt gå till någon som i hård konkurrens gjort anmärkningsvärt bra resultat, sett över säsongen, eller på enskild tävling eller på enskilda tävlingar. Utmärkelsen kan erhållas flera gånger, vid likvärdiga meriter bör dock kandidat som tidigare inte fått priset premieras. Nedre åldergräns 17 år, ingen övre. Utdelas på säsongsavslutningen. Priset är prispokal, diplom och blommor.

Lista på Årets Orienterare

Törnqvists Pris

Pristagaren utses av en jury bestående av de tre närmast föregående pristagarna. Priset utdelas på skink- och glöggaftonen. Priset är 1000 kr, blommor och ett diplom.

Lista på Törnqvists Pris

Årets Prestation

Styrelsen utser pristagare bland antingen aktiva eller ledare. Ska inte vara ett pris som konkurrerar med övriga utmärkelser utan andemeningen ska vara att man uppmuntrar någon som idrottsligt överträffat sig själv eller gjort någon ovärderlig arbetsinsats i ett speciellt sammanhang. Styrelsen ska även på andra grunder kunna utse pristagaren. Utdelas på säsongsavslutningen. Priset är blommor och ett diplom.

Lista på Årets Prestation

Uppdaterad: 30 AUG 2017 22:12 Skribent: Styrelsen